ShortCrypto: Lumea vorbeste superficial

ShortCrypto este o serie de postari scurte in care personal imi spun parerea despre anumite aspecte legate de Crypto, monede, blockchain etc. Vorbesc simplu si personal pentru ca nu sunt nici programator si nici consultant financiar.

Citeam zilele acestea pe blogul lui Cetin o postare in care iar lua la penis toata nebunia cu Bitcoin. Acum pentru ca este un bear market. Dar nu prea se posteaza cand Cypto in general merge bine sau se anunta tot felul de lucruri bune pe care blockchain-ul il aduce, tot felul de parteneriate si asa mai departe. Si cam asa fac majoritatea celor care nu dau 2 bani pe Bitcoin (la propriu si la figurat), ca si Zoso ca si altii.

Funny totusi este modul in care vorbeste despre bitcoin si blockchain. Cat de superficial este cand spune ca “În continuare vă spun, să investești în ceva ce nu este controlat de către nimeni nu este investiție, ci CARITAS și prostie“. Este o contradictie totala aici pentru ca (cacafonie incoming) Caritas este un sistem piramidal, deci este controlat de cineva si Bitcoin este o retea decentralizata. Probabil ca el se refera la idea ca daca vrei sa vinzi Bitcoin, trebuie sa fie cineva ca sa il cumpere. Dar asta nu inseamna sistem piramidal, asta inseamna aproape instrumentele financiare pe pamantul asta.

Important este ca domnul a spus intr-o postare anterioara: “Și da, știu ce este blockchain și cum funcționează“.

 

You May Also Like

About the Author: Razvan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *