Pune o pagina de Contact for God’s sake

contact

Pentru ca munca mea presupune de multe ori sa fac outreach si sa contactez siteuri pentru a cumpara linkuri, articole, social media exposure si altele, am dat de multe ori cu capul de o situatie pe care nu prea o inteleg. Si anume bloguri care nu au o pagina de contact sau macar scris undeva o adresa de email.

Incerc sa inteleg proprietarii lor care se gandesc ca este un blog mic ce nu intereseaza pe nimeni pentru ca vede ca nu are trafic. Este mic pentru ca oricum este doar un hobby si scriu pentru mine, sau este doar o nisa prea mica pentru a atrage atentia cuiva. Gresit! Eu sunt unul care ar dori sa cumpere spatiu pe blogul tau si cam mine mai sunt multi altii.

Mi-a venit sa scriu despre asta astazi pentru ca, pentru a treia oara anul acesta am primit un email de la o persoana care vrea sa postezi ceva contra cost pe un site de al meu pe care am postate doar 8 articole si nu a mai fost updatat de fix 1 an.

Ieri am fost anunta de Namecheap.com ca trebuie sa reinnoiesc domeniul si chiar m-a pus pe ganduri daca sa il mai tin sau nu. Planurile mele actuale si in viitorul apropiat nu il includ. Dar faptul ca deja a facut $60 anul acesta si probabil va mai face cativa $$ daca se concretizeaza ultimul email, m-a facut sa ii dau renew si parca ma bate gandul sa il aduc in planurile mele. Macar sa mai postez pe el cate una alta, si poate va creste cu timpul.

Pe scurt: indiferent de natura, nisa, vechimea sau popularitatea unui site/blog pe care il detii, for the love of God, fa-ti o pagina de contact si pune o adresa de email valida. Nu trebuie sa fie nimic interesant, doar sa ai un formular sau doar scrisa adresa de email. Nu stii cand vine unul ca mine care are nevoie fix de link de pe blogul tau.

Poate vine sau poate nu vine cineva, dar sa faci o pagina de contact dureaza fix 3 minute. Deci nu ai decat de castigat din treaba asta.

*Hostingul unde este tinut acel blog este oricum platit pentru siteurile care genereaza venit deci acest cost nu se ia in considerare. Daca tu platesti un hosting doar pentru acel site, atunci matematica e alta si tu stii mai bine ce decizie sa iei.

You May Also Like

About the Author: Razvan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *